Klass April 2012

NollNitton
Skapad av Johanna Dahlqvist

Ingredienser:
2 cl Mackmyra Vithund
2 cl Joseph Cartron Lychee likör
3 bitar muddlad lime
1 barsked socker
Tillagningsmetod:
Muddla limen med socker, bygg över krossad is.
Glas: Old-Fashioned
Garnityr:
Mynta kvist 

Mack Elder
Skapad av Gustaf Vildbaste

Ingredienser:
2 cl Mackmyra Brukswhisky
2 cl Saint Germain fläder likör
1,5 cl Citronjuice
Dash äggvita
Tillagningsmetod:
Torr skaka kraftfult utan is först, skaka sedan med is och dubbelsila
Glas:
Svängare/Cocktailglas
Garnityr:
Kanelstång med en citroncestknuten runt och riven kanel

Bruks Passion
Skapad av Tom Andreasson

Ingredienser:
3 cl Mackmyra Brukswhisky
1 cl Joseph Cartron Poire Williams
1/2 Passionsfrukt (spara andra halvan till garnityr)
1 cl Passionsfrukt puree
1 cl Sockerlag
Tillagningsmetod:
Bygg över Krossad is
Glas:
Old-Fashioned
Garnityr:
1/2 passionsfrukt & mynta kvist
(häll grön Chartreause i halvan av passionsfrukten och tänd på) 

Chocolat Doggie
Skapad av Oskar Klein

Ingredienser:
2 cl Mackmyra Vithund
2 cl Joseph Cartron Cacao vit
4 cl Grädde
Tillagningsmetod:
Skakas med is & Dubbelsilas
Glas:
Svängare
Garnityr:
Riven Apelsin & riven choklad

Mack Troca
Skapad av Jens Jacobsson

Ingredienser:
2 cl Mackmyra Vithund
1 cl Joseph Cartron Orange Curacao
1 cl Joseph Cartron Pomme Verte
2 cl Färskpressad citron juice
Toppas med Trocadero
Tillagningsmetod:
Skaka med is (allt utom läsken) & och sila
Toppa med Trocadero
Glas:
Highball
Garnityr:
Citronhjul

White Marylyn
Skapad av Emil Stavf

Ingredienser:
3 cl Mackmyra Vithund
1 cl Joseph Cartron
3 cl Färskpressad lime
1 cl Sockerlag
Tillagningsmetod:
Skaka med is och sila
Glas:
Tiki (old-fashioned)
Garnityr:
Mynta kvist & halvan från den ur pressade limen

Cherry Kate
skapad av Jekaterina Solovjova

Ingredienser:
2 cl Mackmyra Vithund
2 cl Peter Heering Cherry Brandy
2 Barskedar körsbärsmarmelad
2 skivor muddlad citron
Toppa med vitt vin
Tillagningsmetod:
Skaka med is (allt utom vinet) och sila över krossad is
Toppa med vitt vin
Glas:
Gobblet
Garnityr:
Mynta kvist och en barsked körsbärsmarmelad