08-678 34 00
   info@barakademi.se

Betalning

Anmälningsavgiften betalas så snart du bestämt att du vill ha en plats på utbildningen och den betalas ej tillbaka om du ändrar dig och ej vill eller kan gå utbildningen Observera att anmälningsavgiften är en del av totalbeloppet. När anmälningsavgiften är betald så håller vi en plats åt dig på den kursen du angivit i din anmälningsblankett.
Tänk på att om du anmäler dig tidigt och betalar sent kan någon annan som betalar in anmälningsavgiften före dig då ta din plats.
Betalningen för bartenderutbildningen skall normalt vara oss tillhanda två veckor före kursstarten. Om du kontaktar oss och vi fortfarande har lediga platser på nästa kurs kan du naturligtvis anmäla dig och betala senare. Betala dina kursavgifter till P & P Utvecklingskonsult AB på bankgiro.
51 36 28 95.
OBS!
Märk betalningen med namn och kurs. (ex. Anna Andersson Jun-09)


Betala dina kursavgifter eller din faktura till:

Stockholm BarAkademi AB (tidigare P&P Utvecklingskonsult AB) på bankgiro: 5136-2895
Företaget innehar F-skattebevis. 

FAKTURAAVGIFT

Vid fakturering av kursavgifter, uthyrning av personal och utrustning, och av försäljning av barutrustning tillkommer fakturaavgift på 35kr.

KURSAVGIFTER

Anmälningsavgiften betalas så snart du bestämt att du vill ha en plats på utbildningen.
Observera att anmälningsavgiften är en del av totalbeloppet. När anmälningsavgiften är betald så håller vi en plats åt dig på den kursen du angivit i din bokning på hemsidan.
Tänk på att om du anmäler dig tidigt och väntar länge med anmälningsavgiften kan du bli av med platsen om kursen blir full. Det går bra att anmäla sig sent om vi har platser kvar på den kurs du är intresserad av.
Märk din betalning med namn och kurs (t.ex. Lars Andersson, Barista sep-2012).
Priserna på kurser och utbildningar angivna på hemsidan inkluderar moms. 

ANMÄLNINGSAVGIFTER

Bartenderutbildningen 2500 kr och resterande 9400 kr.
Ölsommelierutbildning (bokningsavgift för hotell och kurs i Tjeckien) 3500 kr och resterande 4900 kr.

BETALNING AV PARSONALHYRA OCH FÖRSÄLJNING AV UTRUSTNING MM.

Övriga priser som anges för uthyrning av personal, uthyrning av utrustning och försäljning av barutrustning är exklusive moms (moms tillkommer) och faktura avgift på 35 kr tillkommer.

Villkor & avbokningsregler för utbildningar

Om Du betalat in kursavgiften men får förhinder och inte kan deltaga kan Du överlåta Din plats till någon annan. Fram till två veckor innan kursstart kan Du avboka Dig utan kostnad och vi återbetalar då erlagd kursavgift med avdrag för anmälningsavgiften. Vid avbokning mindre än två veckor före kursstart debiteras hela kursavgiften men Du erhåller då ett värdebrev som inom ett år kan användas på kommande kurser eller provningar på Stockholm BarAkademi. Värdebrevet kan överlåtas till annan person. Anmälningsavgiften återbetalas ej.
Om du har bokat och betalat avbeställningsskydd så gäller det vid akut sjukdom, olycksfall eller dödsfall. Sjukintyget måste vara gällande och påvisa att du inte kan delta på kursen.

OBS! BOKNINGEN FÖR EV. BOENDE ÄR BINDANDE OCH KOMMER ATT FAKTURERAS ÄVEN OM DU INTE GÅR KURSEN.

Bartenderutbildning

Vi erbjuder en bartenderutbildning av högsta kvalité. Med en unik kursplan, prisbelönta lärare...

LÄS MER

Baristautbildning

På vår 2 dagars baristakurs ger vi dig ingående alla grunder för att kunna tillaga kaffet med den bästa smaken och Latte Art...

LÄS MER

Vinutbildning

Vinutbildningen är för bartenders som vill öka sin vinkunskap eller Ni som är allmänt vinintresserade...

LÄS MER

Ölsommelier

Vår internationella ölsommelier-utbildning är indelad i tre steg och du lär dig ölbryggning på plats i Tjeckien...

LÄS MER
Samarbetspartners
Copyright © Stockholm BarAkademi | Wollmar Yxkullsgatan 7, 118 50 Stockholm | 08-678 34 00 | info@barakademi.se