08-678 34 00
   info@barakademi.se

Baristautbildning

Bli diplomerad barista med vår baristakurs

Baristakurs. Steg 1

Att vara barista är att kunna konsten att öppna kaffets smakfulla värld för andra. På vår baristautbildning ger vi dig grunder för att kunna tilllaga och servera olika kaffedrycker på ett smakfullt och lönsamt sätt. I baristautbildning steg 1 får du kunskap om råvaran, förvaring, malning, dosering, bryggning av espresso, espressodrycker och meny och samt praktik vid maskin. Efter dagens baristautbildning har du fått vertyg att kunna bemästra kaffets hemlighetsfulla inre och ge dina gäster en kaffeupplevelse värd att minnas.

Baristakurs. Steg 2

Fördjupa dina kunskaper om kaffe och kaffets värld inom restaurang och bar. Här får du utveckla dina kunskaper och fördjupa dig ytterliggare i baristansvärld. Lär dig om Latteart och kaffedrinkar, med och utan alkohol. Detta är en baristakurs för dig som vill utveckla ditt kaffesortiment i din bar eller café. En innehållsrik och inspirerande baristautbildning som för dig som vill lära dig från grunden till att kunna bemästra kaffets alla konster.

Baristakursens lärare

Baristakursen leds av Kaveh Azizian som har mer än 10 års erfarenhet som barista. Han är SM mästare i Latte-SM och tidigare medlem av Baristalandslaget och har suttit i final juryn för Svenska Baristamästerskapen i 4 år.

Kaveh har arbetat med kaffe i en rad olika befattningar från bland annat driftansvarig och kafferostning till produktutveckling och marknadsföring både i Sverige och internationellt. Han är verksam som utbildningskonsult för kaffe-/baristautbildningar och olika kafferelaterade projekt. Med en kockutbildning i grunden och över 17 års erfarenhet i köket har han en gedigen restaurangerfarenhet.

Tider: måndagar-tisdagar kl. 17:30 - 21:00

Plats: Stockholm BarAkademi, Wollmar Yxkullsgatan 7

Bartenderutbildning

Vi erbjuder en bartenderutbildning av högsta kvalité. Med en unik kursplan, prisbelönta lärare...

LÄS MER

Baristautbildning

På vår 2 dagars baristakurs ger vi dig ingående alla grunder för att kunna tillaga kaffet med den bästa smaken och Latte Art...

LÄS MER

Vinutbildning

Vinutbildningen är för bartenders som vill öka sin vinkunskap eller Ni som är allmänt vinintresserade...

LÄS MER

Ölsommelier

Vår internationella ölsommelier-utbildning är indelad i tre steg och du lär dig ölbryggning på plats i Tjeckien...

LÄS MER
Samarbetspartners
Copyright © Stockholm BarAkademi | Wollmar Yxkullsgatan 7, 118 50 Stockholm | 08-678 34 00 | info@barakademi.se