08-678 34 00
   info@barakademi.se

Våra utbildningar

Bartenderutbildning

Välkommen till Stockholm BarAkademi’s välrenommerade bartenderskola, nu med ännu fler utbildningar. Vi har mycket erfarna lärare som lär dig över 160 klassiska och moderna drinkar där vi använder sprit och kvalitetsråvaror, i både genomgångar och på de teoretiska proven. Vi erbjuder fyra, roliga men krävande veckor med goda möjligheter till arbete genom oss. Vi har utbildat många kunniga bartenders som nu har arbete i Sverige och internationellt.

Barkursen går i våra egna centralt belägna lokaler på Östermalm i Stockholm. Du behöver inga förkunskaper men bör vara beredd på att lägga ner en hel del tid och engagemang, för ett roligt serviceyrke där du både kan resa tjäna bra pengar.

Vi kan även erbjuda centralt boende.

Läs mer »
Bartenderutbildning 1 Bartenderutbildning 2 Bartenderutbildning 3 Bartenderutbildning 4

Barista utbildning

Baristakursen är till för dig som vill arbeta på ett café eller på restaurang och vill känna att du kan göra ett riktigt gott kaffe. Ni får lära er om kaffets väg från odling till färdig produkt. Vi går grundligt igenom rostning, kaffekvarnen och malningen, skumning, espressomaskinen och bryggningen, olika kaffetyper och Latte Art. Här är en chans att lära sig från grunden eller finslipa det du kan sedan innan. Kursen är uppdelad i Steg 1/dag 1 och steg 2/dag 2 med både teoretiska och praktiska moment.

Läs mer »
barista utbildning 1 barista utbildning 2 barista utbildning 3 barista utbildning 4 barista utbildning 5 barista utbildning 6

Barista advanced utbildning

En utbildning riktad för dig som kan grunderna som barista och vill vidareutveckla dig i baristans värld

Läs mer »
barista utbildning 1 barista utbildning 2 barista utbildning 3 barista utbildning 4 barista utbildning 5 barista utbildning 6

Ölsommelierutbildning Steg 1-3

Vår internationella Ölsommelierutbildning är indelad i tre steg och du lär dig ölbryggning på plats i Tjeckien, smaksensorik, felsökning, upphällningsteknink och skötsel av en fatanläggning samt mycket mer. Det kan vara bra att ha en del förkunskaper om öl för att tillgodogöra sig kursen så bra som möjligt men det är inte nödvändigt.

Läs mer »
Ölsommelierutbildning 1 Ölsommelierutbildning 2 Ölsommelierutbildning 3 Ölsommelierutbildning 4

Serveringskurs

Serveringskursen är på tre dagar och är ett komplement till dig som vill arbeta som bartender eller för dig som vill bli servitör/servitris. Kursen kan även hjälpa dig som redan har arbete inom servering men inte känner att du har koll på alla detaljer och vill finslipa tekniken och lära dig mer. Du får bland annat lära dig tranchering, fatservering, dekantering och olika dukningar.

Läs mer »
Serveringskurs 1 Serveringskurs 2 Serveringskurs 3 Serveringskurs 4

Flairkurs

Vill Du lära Dig att showa i baren? Om Du vill kan vi lära Dig hur man kombinerar flair med att snabbt blanda drinkar. Vi lär ut allt ifrån grunder till lite mer avancerade övningar.

Läs mer »

Vinkurs

Vinutbildningen fungerar som påbyggnadskurs till vinkunskapen under Bartenderutbildningen eller om du redan arbetar som bartender, servitör eller allmänt intresserad av vin och du vill utöka dina kunskaper. Vi går grundligt igenom odling och tillverkar vin, vintyper och druvvariationer, vinlagstiftning, smaksensorik och känner till likheter och skillnad vin från nya världen och Europa. Kursen är både teoretisk och praktiskt uppbyggd och ger dig en presentation till de viktigaste vinproducerande länderna och områdena, inte bara på pappret, utan även med utförliga provningar.

Läs mer »
vinkurs

Bartenderutbildning

Vi erbjuder en bartenderutbildning av högsta kvalité. Med en unik kursplan, prisbelönta lärare...

LÄS MER

Baristautbildning

På vår 2 dagars baristakurs ger vi dig ingående alla grunder för att kunna tillaga kaffet med den bästa smaken och Latte Art...

LÄS MER

Vinutbildning

Vinutbildningen är för bartenders som vill öka sin vinkunskap eller Ni som är allmänt vinintresserade...

LÄS MER

Ölsommelier

Vår internationella ölsommelier-utbildning är indelad i tre steg och du lär dig ölbryggning på plats i Tjeckien...

LÄS MER
Samarbetspartners
Copyright © Stockholm BarAkademi | Wollmar Yxkullsgatan 7, 118 50 Stockholm | 08-678 34 00 | info@barakademi.se